Contact

Hugo  Verbeek

Contact Form

Ik ben erg aardig en zal nooit iets over mezelf vertellen aan iemand of iemand. Ik zal niets slechts zeggen over iemand of iets om hen pijn te doen en zal hen niet vragen om iets te doen tegen hun wil. Ik zal niet eens vertellen mijn familie dat ik deze blog. Ik zal ze niet mijn echte naam, zodat ze me niet kunnen vinden en te weten komen over mijn blog. Als iemand een probleem heeft met de blog, neem dan contact met mij op via e-mail.

De post die de hele zaak begon. Je moet je aanmelden om het te kunnen lezen. Je zou ook willen lezen van de andere berichten hier op mijn blog. Als u niet wilt aanmelden, klik dan gewoon op de links om andere dingen die is gebeurd in de afgelopen maand of twee op mijn blog te lezen, of lees gewoon de vorige post die ik heb gemaakt over de zaag.

U ook contact opnemen via mijn contactpagina. Bedankt!

Ik heb een nieuwe zaag op de markt, de Verstoorn. Voor deze beoordeling heb ik het geluk gehad om meer dan een week mee te brengen. Het heeft hetzelfde uitstekende ontwerp als zijn voorgangers en nog meer, het heeft de beste afwerking die ik ben tegengekomen. In feite is de beste afwerking is de sterkste finish die ik ooit ben tegengekomen.

Zoals bij alle 000 000 000 gever is deze zaag in perfecte staat geleverd. Het heeft alle onderdelen en de handleiding inbegrepen, het heeft een sterke en robuuste mes dat goed heeft gehouden en het heeft een zeer goede afwerking. De enige reden waarom ik niet geven het een perfecte waardering is dat ik moest scheren de voorraad af een paar keer voordat ik in staat was om een goede, gladde scheren te krijgen. Ik weet dat dit moeilijk te geloven is en ik verontschuldig me, maar het was een beetje lastig om het met mijn eigen handen te scheren, maar als je een stevig en scherp mes hebt, heb je geen zorgen.

Openingstijden