About us

Hugo  Verbeek

Op sociale media vind je mij hier en op Google of Facebook. Ik ben ook te vinden op de forums bij Saws en op de mailinglijsten: forum/zaagvergelijkcentraal.nl/ en forum/zaagvergelijkcentraal.nl/forum.

Wanneer u een zaag van mij koopt, reken ik een vast bedrag van 2-3 EUR (inclusief vracht) en een marge van 5% (afhankelijk van de grootte van de bestelling). Ik ben blij om de winst met u te delen en u te laten weten hoe uw bestelling ging. Als ik niet genoeg in rekening gebracht en je vond de zaag, zal ik uw geld terug te betalen, minus de verzendkosten (meestal 2 EUR voor kleine bestellingen) en stuur je een tweede. De beste manier om contact met mij op te nemen is door het formulier op mijn contactpagina te gebruiken. Als u niet tevreden bent met de aankoop, aarzel dan niet om een terugbetaling te vragen, zelfs voordat u uw ontvangstbewijs ontvangt. In de afgelopen twee jaar heb ik verschillende SAWS conferenties uitgevoerd: Zwischenwürfe, Zwischenwerten und Zwischenwerten, en ZwischenwertenSawAwAwZagsawSaw Internationale Handelsconferentie. Het is ook erg belangrijk voor mij om een aanwezigheid op het internet te hebben.

Waarom ik dit doe

Mijn passie is in het maken en ontwerpen van mooie zagen en mijn passie en ervaring in de industrie hebben mij ertoe gebracht om deze blog te maken. Het is een genoegen om te zien hoeveel mensen genieten van mijn werk en wat een grote interesse het heeft voor veel mensen. Ik hoop dat ik in staat ben om te helpen deze site beter en sneller dan ik deed toen ik begon. In ieder geval zou ik erg blij zijn als je me helpen om deze site zo eenvoudig mogelijk te houden en met alle informatie die je nodig hebt met een druk op de knop. Gelieve voel je vrij om me e-mail als je hulp nodig hebt of zou willen weten wat je doen om te helpen.

Dank u.

Vincent en ik hebben een idee voor een project om een internet-based bedrijf genaamd Woven op te bouwen. Het is een online winkelcentrum in Amsterdam waarmee iedereen in de wereld met een muisklik een online winkel kan creëren en winkelen.

Ik heb dit altijd al willen doen omdat het niet gemakkelijk is om goede informatie te vinden over zagen en wat ze kunnen doen. Ik vond een aantal uitstekende recensies over enkele van de merken die ik leuk vond. Ik begon te kijken naar de verschillende soorten zagen beschikbaar en zagen te koop en eindigde met deze site.

Ik hoop dat deze site helpt u om te beslissen welke zag te kopen. Ik zal het bijwerken van deze site van tijd tot tijd, als je geen opmerkingen / feedback laat het me weten, zou ik blij zijn om van u te horen. Ook heb ik een aantal echt coole functies in petto die deze site nog beter zal maken. Als u een online shopper, zult u in staat zijn om te controleren op coupons / speciale aanbiedingen op zagen van deze site in de komende dagen. Ik hoop ook dat deze site zal het gemakkelijker maken om meer te weten te komen over de zagen die u wilt.

My Ebook, dat 'Cementing Saw Saw' heet, verschijnt onder de naam 'Die menschliche Saw' in het Nederlands.

Ik ben in de sawmaking business voor bijna 35 jaar en hebben gepubliceerd meer dan duizend verschillende zaag ontwerpen. Ik ben freelance ontwerper en ik ben ook docent design voor mensen die zaagmakers willen worden en ik geef mijn ontwerpconcepten aan de zaagschool van de Universiteit van Nijmegen. Ik heb ook een boek gepubliceerd over het maken van zaags met mijn eigen afbeeldingen.

Als u een vraag hebt of behoefte aan meer informatie over dit onderwerp of een ander onderwerp met betrekking tot sawmaking of de industrie neem dan contact met mij op en ik zal blij zijn om uw vragen te beantwoorden in de reacties hieronder.

Als je wilt leren hoe je een mensch met je eigen handen op een mooie manier u proberen de gratis online cursussen uit mijn boek 'Cementing Saw' dat ik publiceer onder de naam 'Die menschliche Saw' en dit boek is ook beschikbaar voor verkoop in de lokale winkels.

Mijn vader zei altijd dat ik dingen nooit voor lief moest nemen. Als je de tools en middelen hebt om iets te doen, is het niet nodig om achterover te leunen en niet te doen. Vandaag wil ik een paar foto's delen van zagen waar ik onlangs aan heb gewerkt.

Ik heb willen leren over snijplanken en zagen voor een tijdje. Het is een kunst die ik altijd heb bewonderd. Toen ik voor het eerst een zaag zag in de winkel van een oude sawyer, raakte ik echt geïnteresseerd en wilde er een kopen om te zien hoe het werkt. Ik ging nooit zo ver als het kopen van een, maar probeerde het maken van een plan van het mes. Ik heb veel van hem geleerd. Hij vertelde me over verschillende bladontwerpen en verschillende soorten bladvormen. Dit is het blad ontwerp dat ik besloot te maken. Het zou tenslotte een belangrijk onderdeel van mijn winkel zijn. En dit mes is eigenlijk een van de laatste die ik heb gemaakt.

De zaag die ik hier heb is gemaakt van een 1/4" dikke esdoorn.